Pressupost

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Empresa

  N.I.F / C.I.F

  Direcció

  Teléfon

  Pujar fitxer

  El vostre missatge

  He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocilonal de MEITOR, S.L.

  He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocilonal de MEITOR, S.L.

  D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999,  de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Persomal, per la present els informem que les seves dades personals seràn incloses a un fitxer sota la responsabilitat de MEITOR, S.L. amb la finalitat de poder gestionar i tramitar el pressupost sol·licitat. La finalitat del fitxer serà la de trobar el producte o servei amb la millor cobertura possible en funció de les seves necessitats i gestionar la tramitació del mateix.  Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposicio mitjançant un escrit a la nostre adreça:
  CR. Bolívia 340 Local 6-7. 08019 BCN.
  Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vosté es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats establertes anteriorment, així com per a enviar-li per correu ordinari o per e-mail la informació sol·licitada. Així mateix i d’acord amb lo establert en la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, demanem també el seu consentiment exprés per a enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interés per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrónica equivalent.
  Així mateix, l’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment donat per a la recepció de comunicacions comercials enviant un mail a la mateixa adreça electrónica.
  L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta cláusula.

  Els comentaris estan tancats.