TECNOLOGIA I MEDIS DE PRODUCCIO

Disposem d’una gran varietat de maquinària per poder oferir als nostres clients la posibilitat de fabricar una amplia gamma de peces, tant en microdecolletatge, amb diàmetres des de 0.5 mm. fins a 25 mm., com en mecanitzat de peces i operacions posteriors i en materials i aleacions tan diverses com el llautó, acers diversos ( de fàcil mecanització, de cimentació, inoxidables ), alumini, coure, titani, plàstics varis (delrin, tefló, nylon), i partint tant en barres rodones, quadrades i hexagonals, com en perfils, platines i bobines de material en rotllo.

Per a poder fabricar tota aquesta amplia gamma de productes, oferint un mecanitzat d’alta precisió, amb toleràncies cada cop més precises i ajustades, disposem de les millors màquines, i és per això, que hem confiat en els millors fabricants de torns automàtics, i màquines trànsfer d’origen suïs i alemany, així com dels torns multieixos per a series de gran producció, d’origen norteamericà.

Actualment disposem de la següent maquinària:

  • Torns automàtics de capçal mòbil per a microdecolletatge GAUTHIER GM-127, TORNOS M-7 y R-10, BECHLER AR-10, per a treballar des de diàmetre 1 fins a 12.
  • Torns automàtics de capçal mòbil fins a diàmetre 25 GAUTHIER GM-25, BECHLER BR-16, TEIXIDO A-14.
  • Torns automàtics de capçal fixe TRAUB A-15.
  • Torns Multieixos de capçal fixe DAVENPORT.
  • Torns ESCOMATIC D-2 y D-6 per a fabricar partint de material en rotllo, des de 0.5 fins a 6 mm.
  • Màquines TRANSFER 4 i 6 estacions i EUBAMES S-6 per a realitzar tot tipus d’acabats i segones operacions.

A més disposem d’una extensa gamma de màquines auxiliars per a realitzar qualsevol operació posterior, vibradors per a un perfecte desbarbat i acabat de la peça, així com tot tipus de màquines per a realitzar utillatges i recanvis propis.

En quant als acabats de les peces, i en funció de l’exigència dels nostres clients, col.laborem amb empreses subcontractades per a realitzar tot tipus de tractaments tèrmics (cimentats, recuïts, carbonitrurats, …) així com tot tipus d’acabats electrolítics ( niquelats, estanyats, platejats, decapats, pavonats, cincats, cromats, …).

Aquesta entrada ha esta publicada en Tecnologia i medis de producció. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.